За компанията

Kачествени материали и гарантирана устойчивост
Нашата компания е основана през 2000г. Оттогава ние се наложихме като водещ доставчик на арматура за управление на флуиди с приложение във водния сектор, промишлеността, противопожарните системи и напояването. Успехът ни се дължи на високото качество на предлаганата арматура, професионалната подготовка и висока квалификация на нашия екип, както и развитата дистрибуторска мрежа, изградена на територията на страната.
Всички продукти »
01

Визия и мисия

Високо качество и безупречна коректност
Като водещ доставчик на промишлена арматура за водния сектор, индустрията, противопожарните системи и напояването, Индустриал Партс се стреми да предлага най-добрите продукти и решения в своята област, отговарящи на последните международни стандарти за качество. Залагайки на дългогодишния опит и квалификацията на нашия екип, ние се стараем да допринасяме за изграждането на съвременна инфраструктура за по-здравословна среда и чиста природа.
02

Сфери на интерес

Високо качество и безупречна коректност

Водоснабдяване и канализация

Доставка на спирателна и регулираща арматура и фитинги както за сградно строителство, така и по инфраструктурни проекти. Отстраняване на загуби на вода по водопреносната мрежа.

Пречиствателни станции

Проектиране, доставка на оборудване, изграждане, монтаж и пускане в експлоатация. Пречистване на морска вода в питейна, пречистване на отпадъчни води в чисти технологични води.

ВЕЦ

Доставка на спирателна и регулираща арматура и фитинги. Проектиране и доставки по обществени поръчки.

Помпени станции

Изграждане, монтаж, доставка на оборудване.

ТЕЦ

Доставки по обществени поръчки на спирателна и регулираща арматура и фитинги.

Противопожарни проекти

Изграждане, монтаж, доставка на оборудване.

Офертата ни включва богато разнообразие от продукти за управление на флуиди: спирателни, възвратни, изпускателно-отвеждащи, филтриращи, контролни, регулиращи, отчитащи и предпазни устройства, както и съответните аксесоари: автоматични задвижки, съединенителни елементи, компенсатори и уплътнения. Подробна информация ще намерите в електронния ни каталог.

Всички продукти

03

Предлагани продукти

Високо качество и безупречна коректност
04

Сертификати

Високо качество и безупречна коректност


05

Екипът на
Индустриал партс

Високо качество и безупречна коректност
Фирмата разполага с повече от 16 000 кв.м закрити и открити собствени складови площи в София и Казанлък, където се предлагат над 320 артикула в наличност.
Компанията разполага със собствени тестови установки, на които всеки един спирателен кран, шибър или контролен вентил може да бъде тестван за непропускливост при различно налягане и това да бъде документирано със съответния сертификат, а мобилна група от инженери извършва инспекция и консултации на място.
Редовните ни участия в международни конференции и изложения предоставят незаменими технически компетенции на нашите инженери. В резултат на това предлагаме най-подходящите инженерни решения съобразно индивидуалните нужди на клиента.
Добре развитата мрежа от представителства във Велико Търново, Варна, Пловдив, Бургас, Плевен, Русе и Сливен ни дава възможност своевременно да доставим желания от клиента продукт до всяка точка на България.
Всичките ни продукти носят оригиналната гаранция на производителя.
Поддържайки постоянен диалог с клиентите, ние се осведомяваме за техните изисквания.
Нашите опитни служители преминават ежегодни технически обучения у нас и в чужбина.