Международно специализирано изложение Секюрити Експо 2017


От 15 до 18 март в зала № 1 Интер Експо Център – София ще се проведе 24-тата Международна специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2017.

Изложбата се организира в партньорство между Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център и традиционно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО обхваща всички аспекти на сигурността: пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, CLOUD инжинерство, IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М, услуги, оборудване на "интелигентни сгради", физическа охрана, специализирани автомобили и техника.

На изложението ще бъдат представени пожароизвестителното оборудване на американската фирма „Victaulic“, която в лицето на „Индустриал партс“ намери лоялен и верен партньор. Основана през 1925 година в Ню Йорк, фирмата „Victaulic“ се е превърнала в световен лидер на производство и дистрибуция на безпламъчно съединителна технология за механично свързване на тръби. Така нареченето свързване на „канал“ е предпочитано от проектанти и инсталатори, защото успява да спести време за монтаж и предотвратява загубата на свързващи елементи.

„Индустриал партс“ ООД ще вземе участие в предстоящето изложение СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2017. Ще очакваме своите посетители на щанд D11, където ще имате възможността да повишите осведомеността си в сектора, запознавайки се с нашата продуктова гама.

Очакваме ви!